Mobil mérlegek, mérleg rendszerek értékesítése, szaktanácsadása

Érdekli, hogy milyen tömegű árut mozgat gépe, vagy kezel raktára? Rakatokat mérhetünk több okból kifolyólag is. A gépek túlterhelésének kivédése, a fuvarokmányok kiállításának megkönnyítése, technológiai folyamatok ellenőrzése,vagy akár a veszteségek közvetlen elkerülése is lehet elsődleges cél. Targoncavilla-, raklapemelő- platform- és darumérlegeink segítségére lesznek. Cégünk a 25 éves minőségi, német KPZ-Waagen magyarországi viszonteladója.

A KPZ mérlegek híresek megbízhatóságukról, pontosságukról és a piacon megtalálható termékekhez viszonyított jó árukról. Az általunk kínált mobil mérlegek, méltán képviselik a német minőséget. Ezt a minőséget a gyártó, nemcsak termelő üzemeitől, hanem valamennyi beszállítójától és persze viszonteladóitól - így cégünktől is - megköveteli. Érdeklődése esetén ne habozzon megkeresni minket: célunk eloszlatni kételyeit és megtalálni a megfelelő mérőberendezést raktárába. Gyakran felmerült kérdése a hitelesíthetőség, melyet igény esetén kérhetnek partnereink, de ezt az igényüket minden esetben előre kell megtenni, mert az adott berendezést az ehhez szükséges biztonsági berendezésekkel kell ellátni.

Mobil mérlegelés általános előnyei:

  • Logisztikai vállalkozás a raktározásra beérkező és a kiadásra kerülő egység és komissiózott rakatok tömegellenőrzésével a hiányos átvételt, és a téves kiszállítást zárja ki. A raktárban megfordult valamennyi rakat külön megerőltetés nélkül lemérhető.
  • Kohászati vállalkozás az öntvények ötvöző anyagait a mérlegelés segítségével precízen állítja össze
  • Gyártó vállalkozás az időszakos leltározási feladatát a tételes átszámolgatás temérdek szubjektív hibájának kizárásával, mérlegeléssel oldja meg. A mérleg a vizsgált rakatot pozíció alapján azonosítja, megemeli és a mért értéket megőrizve rögtön egy másik pozíciót vizsgál. A leltározási folyamat objektív, kevesebb élőmunkát igényel, a raktározott árut nem kell kirakodni, ezért rendkívül gyors.
  • akár egy ezrelékes pontosságú mérés!
  • mérhető vele bruttó, illetve nettó tömeg
  • lehetséges az automatikus, vagy kézi korrekció
  • a mérési eredményeket összesíteni is lehet (pl. teljes teherautó rakomány esetében)
  • a lemért eredményeket elektronikus úton, és memóriamodulokkal is átvihetjük a vállalatirányítási rendszer adatbázisába

Ennek megfelelően megelőzésre kínáljuk (többek között) az alábbi berendezéseket, melyekkel rengeteg felesleges raktározási költséget takaríthat meg, egyidejűleg meggyorsítva a raktári adatáramlást és objektívvá téve az ellenőrzési feladatokat.

Mérleges raklapemelő:

Kisüzemi, és kis-áruforgalmú raktárakba, gyáregységekbe kifejezetten ajánlott a raklapemelő berendezésekre szerelhető mérleg.Ez az egyik leggazdaságosabb megoldás a pontos, precíz méréshez, amennyiben az áru. A mérőeszköz az emelővel felvett raklap tömegét méri meg. Ezen mérőberendezés többféle kivitelben is elérhető (beépített nyomtatóval szerelve - vagy WIFI-s adattovábbítással). Maga a kijelző is természetesen sokféle lehet. A Standard kiviteleknél ez általában adott, speciálisabb esetekben akár szummázó funkciók, memória modulok is kérhetők.

Kapcsolat

   
Cím: 2045 Törökbálint, FSD Park 3.
Recepció: .: +36 23 332 026/+36 23 332 027
Fax: .: +36 23 332 026/+36 23 332 027
E-mail: sands@sands.hu
   

Térkép

Egyéb

Oldaltérkép

Adatvédelmi nyilatkozat