Targonca, daru, mozgó munkaállvány, emelőgép vizsgálat.

Több mint 5000 gépvizsgálatunkkal segítettük partnereinket, fenntartva gépeik üzembiztonságát, illetve az alkalmazó üzemek biztonságát. Tudta Ön, hogy az időszakos vizsgálatok - amellett, hogy kötelező jellegűek - milyen nagy mértékben csökkentik az üzemeltetéssel járó kockázatokat? Egy független szakember vizsgálata segít elkerülni a baleseteket, esetleges üzemzavarokat.

Egy targoncákat, darukat, személyemelőket és egyéb emelőgépet üzemeltető vállalkozás számára kitüntetett fontossággal bír a berendezések pontos és precíz munkavédelmi felülvizsgálatának elvégzése, illetve meglétének igazolása. Ez a munka jogosultságot, figyelmet, megfelelő szakértelmet és legfőképpen komoly tapasztalatot kíván, melyek közül mindegyikkel rendelkezünk.
Elvégezzük az üzemeltetett berendezések kötelező, időszakos munkavédelmi, munkabiztonsági (szerkezeti és fővizsgálatát) vizsgálatait a mindenkor aktuális vonatkozó szabványok szerint! Szolgáltatásaink az egyszeri emelőgép vizsgálatoktól a teljes körű ügyintézésig terjednek ki. Önnek tehát nincs más dolga mint teljes erejével a munkára koncentrálni.
Természetesen eseti jelleggel is vállalunk emelőgép, mozgó munkaállvány vizsgálatot. Munkánkat mindkét esetben a vizsgálat eredményét és megállapításait tartalmazó jegyzőkönyv dokumentálja.

Teljes körű - nem eseti- szolgáltatásunk:
  • az emelőgépek nyilvántartásának vezetése (törzslapok, karbantartási, üzemeltetési dokumentáció, időszakos vizsgálatok stb.)
  • azok vizsgára való felkészítése
  • a vizsgálatok végrehajtása
  • a dokumentáció elkészítése
  • az esetleges javítások professzionális elvégeztetése

Kapcsolat

   
Cím: 2045 Törökbálint, FSD Park 3.
Recepció: .: +36 23 332 026/+36 23 332 027
Fax: .: +36 23 332 026/+36 23 332 027
E-mail: sands@sands.hu
   

Térkép

Egyéb

Oldaltérkép

Adatvédelmi nyilatkozat